Artiesten Boeken

 

Omdat we direct contact hebben met de artiest zelf of zijn vertegenwoordiger zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de artiest zou proberen te boeken. Hierdoor wordt het ineens belangrijk dat u een goede aanspreekpartner heeft. Deze neemt u al de zorgen en problemen die bij het boeken van een artiest opduiken uit handen, en het kost u niets extra!

 

 

Voor nog meer informatie neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of voor boekingsinformatie over een van onze bands, dj’s of artiesten. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten, zo proberen we voor iedereen en voor elk budget een bekende artiest te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we doen ons best om voor iedereen een passende artiest te verzorgen. De prijzen van artiesten verschillen enorm.

 

Staat de artiest die u graag wilt boeken er niet bij? Neemt u dan  contact met ons op, want ook deze artiesten kunnen we voor u verzorgen!

 Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, Onze entertainment specialist is u graag van dienst.